Move - Dance - Inspire

 

Beweeg, dans en inspireer! Gezien worden en je gezien voelen is essentieel voor elk mens. Ritme en beweging is aangeboren en iedereen heeft het, bij de een is het alleen meer ontwikkeld dan bij de ander.

Een van de doelen van Dansstudio MDI is daarom om kinderen van jongs af aan te stimuleren om te bewegen en zich te leren uiten met en/of zonder muziek. Iedereen is welkom in onze dansstudio, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde.  

Er wordt gekeken naar individuele mogelijkheden, maar het plezier, het voelen en het beleven van de dans staat voorop! 

Dansstudio MDI staat onder leiding van Angelique de Gooijer en biedt lessen op verschillende niveaus en voor diverse leeftijden. Van een eerste kennismaking met dansen tot jazz, kids lessen, streetdance, moderne dans, power yoga, pilates, zumba of zelfs een gevorderde demogroep.

Door de inzet en het enthousiasme van onze gediplomeerde docenten worden de kwaliteit en continuïteit van de lessen gewaarborgd.

Ben je op zoek naar iets nieuws, afwisseling, uitdaging en alles op het gebied van dans? Dan zit je goed bij Dansstudio MDI! Bekijk onze site eens op je gemak en als je nog vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen.

Check facebook of kom eens langs voor een gratis PROEFLES.